24 дек. 2011 г., 23:49

Изнасилено 

  Поэзия
488 0 0

Съботно мрачно е.

Тихо, наситено.

Търсено щастие.

Но изнасилено.

 

А свети в стаята.

Със сивите стени.

И в нея изгарям.

В бяло. На степени.

 

Съботно мрачно е.

Тихо, наситено.

Търсено щастие.

Но изнасилено...

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??