29 jul 2017, 0:07

Изневяра 

  Poesía » Verso libre
348 1 5

Obra no adecuada para menores de 18 años

Душна стая...

мирише на чорапи...

 

Мирише и на секс...

 

Потен полъх от парфюма на

Габана...

 

две тела оплетени...

две души в едно са слети...

 

 

Плаката на Исус обърнат е наопаки...

Похотта не иска истината...

 

похотта си търси своето

... истинското...

... животинското..

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??