20 jul 2017, 11:22  

Изоставена... изоставени 

  Poesía » Formas orientales
511 1 3

изоставена
книга с по нея сàмо
обичащ я прах

 

.....................................

 

изоставени
книги със сàмо по тях
обичащ ги прах

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??