24 ago 2006, 20:34

Изпей ми 

  Poesía
713 0 4
Изпей ми песните, които ми бяха толкова любими, и същите онези песни, оставили ни спомени незабравими. Разкажи ми приказката стара, доброто, във която побеждава, онази приказка, която повтаряше ми до забрава. И онези стихове красиви, които шепнеше ми във ухото, когато бяхме двамата щастливи: припомни ми ги от времето, доброто. Спомни ми времето, когато влюбено държеше ми ръката и беше толкова уверен, че верен ще ми бъдеш до смъртта си. Но стига спомени, а разкажи ми какво се случи между нас? Какво попречи ни и раздели ни? Разказвай! Пак ще слушам във захлас!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Мартии на всички останали за подкрепата!
  • Разговарял съм многократно с Ани и мога да ви уверя че има огромно сърце, с което може да обикне всички ни! Приеми моята обич, не спираи... а продължаваи да ни пееш!!!
  • хубаво пишеш
  • И на мен Поздрави!
    Пееш
    Вестин
Propuestas
: ??:??