20 ago 2022, 10:40

Изпепеляваща обич 

  Poesía » De amor, Otra
400 1 0

Душата ми е пълна с изпепеляваща любов,

сякаш чака и иска цялата на теб да дам.

Животът е мрачен, студен и суров...

Ще стигне ли за нас тази любов, не зная?

 

Чакам те, с шепи пълни с надежда.

От нея не зная колко мога да ти дам.

Сърцето ми все към нея се оглежда,

защото имам нужда, но до кога не знам?

 

Сърцето ми е пълно и търсещо обич,

Ти знаеш, че цялата на теб ще отдам.

Мълчиш! Изпепеляваща тишина не говориш.

Обичам те, безумно, не искам веч да съм сама!

 

Аз те гледам с очи изпълнени с вяра.

Нея цялата с шепи бих ти дала.

Истина е, че само в теб съм повярвала

и знай никога няма да те предам!

 

Душата ми е пълна, ти си обич

и любов, надежда, страст и вяра.

Ден и нощ в теб се вричам искам да ти дам

моята истинска любов голяма и чиста!

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Това, което душата премълчава »

33 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??