Като младо вино съм буйна,
по кръвта ти разливам се лудо.
Щом изпиеш ме - в теб ще избухна
и ще страдаш по мене люто!
Очите ми пълни са чаши -
всяка нощ наздравици вдигам,
ако лудостта ми за Бога,...те плаши,
ще отмина и до теб няма да спирам.
Жена съм аз погледни ме!
От погледи чужди излята,
ако си жаден за мене... Изпий ме!
Ако ли не... ще ме попие земята!
И ако поднесеш ме към твоите устни,
всичко мое - за теб ще бъде узряло,
ще усетиш колко са вкусни
всички части от моето тяло!
Ще пиеш до пълна забрава
в пиянство и нежна съблазън,
ще искаш... ще молиш да забравиш,
че чужда нявга била съм!
© Росица Димова Todos los derechos reservados