27 sept 2008, 12:26

Изпитание 

  Poesía
375 0 3
     

             ИЗПИТАНИЕ

 

 

Не ме кори със женската омраза!

Не ме превръщай във парчета лед.

В живота ти с болката ще вляза.

Във тебе търся последния късмет.

 

 

Не ме изпитвай, както лед водата!

По пътя, зная, всичко ще се слее.

Не ме изпитвай само по следата.

Тя няма да е стъпка на пигмей.

 

 

Изпитай ме! Оставам ти закрила.

Изпитай ме във огън и беда!

И вярвам, ще намеря скрита сила.

Изпитай ме! И дай ми свобода!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??