22 may 2007, 21:10

ИЗПИТАНИЕ 

  Poesía
497 0 0
                                ИЗПИТАНИЕ

             КОГАТО  СЛУЧИ   СЕ   ДА   БОЛЕДУВАШ,
             ПРЕД  КАБИНЕТА  НА  ОПАШКА КРОТУВАШ.
             КАК ТИ СЕ  ИСКА  ОЩЕ ДА  СИ  МЛАД, ДОРИ
             ДА   ТИЧАШ   И   НИЩО   ДА  НЕ  ТЕ  БОЛИ.

            НО,  УВИ, ГОДИНИТЕ  ЛЕКО  ОТЛИТАТ,
            ГЛАВА , РАВНОВЕСИЕ    ПОЛИТАТ.
            КОЛЕНЕТЕ СКЪРЦАТ БЕЗ  УМОРА,
            НО  УСМИХВАШ СЕ НА ВСИЧКИ ХОРА.

            ГЛЕДАШ  ДЕЦА  ОКОЛО  ТЕБ  С УМИЛЕНИЕ
            И НЕРВНИ ХОРА, ИЗГУБИЛИ ТЪРПЕНИЕ...
            ЕХ, ЖИВОТЕ, СВИДЕН   И   НА  ВСИЧКИ  МИЛ,
            ДАВАШ  ИЗПИТАНИЕ И КАКВО ЛИ СИ РЕШИЛ?!
           

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??