28 mar 2008, 15:10

Изповед 

  Poesía » De amor
530 0 1
Когато си с мен, наоколо е светло,
цъфтят цветя, ухае на младост.
Небето е чисто, лазурно, приветно,
от всякъде блика истинска радост.

Когато те няма, така ми е тъжно,
че сякаш не чувствам как слънцето грее,
не чувствам как край мене живота тече
и никак не ми се живее!

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??