Mar 28, 2008, 3:10 PM

Изповед 

  Poetry » Love
582 0 1
Когато си с мен, наоколо е светло,
цъфтят цветя, ухае на младост.
Небето е чисто, лазурно, приветно,
от всякъде блика истинска радост.

Когато те няма, така ми е тъжно,
че сякаш не чувствам как слънцето грее,
не чувствам как край мене живота тече
и никак не ми се живее!

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??