26 sept 2008, 8:11

Изповед 

  Poesía » Filosófica
1174 0 46

Надеждите са много...

Вярата - една.

Душата ми се моли

в свята тишина.

 

Пътеките са много...

Пътят ми - един.

Минавам пак през огън,

мраз, вихрушки, дим...

 

Посоките са много...

Вярната - една.

Духът - компас ме води

с чудна светлина.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??