21 oct 2011, 22:28

Изпран фетиш 

  Poesía » De amor
516 0 0

Изравям те от нищото в поредна полудяла нощ,
залъгвам се, че пак невинно си работя неуморно,
а все препускам в празнотата онемяла, влажна,
следите твои се разливат във гротески всеки ден.
Мойте сетива радари, за нищожната частица твоя,
гоня малък призрак посред избледняващ лунапарк,
излягам се и меко сливам се с онези, нашите легла,
толкова студени, завистливо са изпили лекия парфюм,
водих битка тайна, малко жалка, нищо да не се пере,
късно е, уви - моят свят надлежно е завинаги изпран.

© Антон Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??