30 mar 2005, 0:59

Изпросена любов 

  Poesía
1460 0 0
Помоли ме, моля те, кажи ми да остана... Помоли ме, моля те, протегни рака, за да остана... Обидена и наранена, унизена, ще се обърна, ще се върна в твоята сладка преградка. Дали от болка или радост сълза ще се отрони, тихо шепота ще чуеш "Обичам те...не си отивай вече...обичам те!"

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??