29 abr 2021, 8:27

Изпълваш ме с любов... 

  Poesía » De amor
844 1 6

Изпълваш ме с любов. Това е

красива, топлеща надежда.

 

Душата ми за теб мечтае.

Изпълваш ме с любов. Това е...

 

И повече във мен от рай е -

гръдта ти моята зарежда.

 

Изпълваш ме с любов. Това е

красива, топлеща надежда.

 

Сърцето нежно те желае.

Изпълваш ме с любов. Това е...

 

Животът откровеност вае.

Духът ти в щастие отвежда.

 

Изпълваш ме с любов. Това е

красива, топлеща надежда.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??