Очите ти са звездна завеса,
покриват горящи, огнени мисли.
С моите горещи целувки извезах,
легла - по-топли и лъчисти.
Лицето ти излъчва светлина,
грее силно и неспирно.
Не съм богиня, а просто жена,
тялото ми да откаже е безсилно.
Сърцето ти да обича е способно,
дарявайки ме с нежна топлина.
Вече не ще ми е самотно и сиротно,
щом изпълваш ме цяла с любовта.
© Ванина Todos los derechos reservados