Aug 27, 2009, 9:32 PM

Изпълваш ме с любовта 

  Poetry
958 0 8

Очите ти са звездна завеса,

покриват горящи, огнени мисли.

С моите горещи целувки извезах,

легла - по-топли и лъчисти.

 

Лицето ти излъчва светлина,

грее силно и неспирно.

Не съм богиня, а просто жена,

тялото ми да откаже е безсилно.

 

Сърцето ти да обича е способно,

дарявайки ме с нежна топлина.

Вече не ще ми е самотно и сиротно,

щом изпълваш ме цяла с любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??