2 nov 2007, 13:56

Изречена 

  Poesía » Versos blancos
703 0 2

Изречена
счупена до цялост
изхвърлена (от морето)
вече събудена
попила морската пяна
дете на детето
през пламъци
червени
по пътя-
безпътна;
продължила -
отначало.

© Андромеда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??