19 may 2019, 18:40

Изречено на глас 

  Poesía » De amor
1408 14 32

 

Погледна ме в очите и ми каза,

че можеш да обичаш само мен

и двамата потънахме в екстаза

на този ден, с вълшебство зареден.

 

Поехме по трънливата пътека

с преплетени ръце, съвсем сами,

без страх, без колебание, полека,

повярвали в звездата си за миг.

 

И падахме и ставахме отново,

потъвахме в дълбоките води,

изплувахме разкаяни, готови

да бъдем по-открити от преди.

 

За грешките платихме много скъпо,

заблудите изстрадахме до край!

Светът не пожела да ни отстъпи

частица от жадувания Рай!

 

Но винаги в сърцето ще запазя

една следа от спомен съкровен

когато ме погледна и ми каза,

че вечно ще обичаш само мен!

© Елка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??