27 may 2009, 16:28

Изстинали викове 

  Poesía
893 0 14

В тишината на твойто отсъствие

днес попиват изстинали викове.

Непреглътнати залци са думите

на измолени някога мигове...

В тишината на твойто отсъствие

виждам птици да гледат замлъкнали

през дървото, разперило кръстове,

оня залез как тихо се срутва...

© Виолета Зашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??