May 27, 2009, 4:28 PM

Изстинали викове 

  Poetry
808 0 14

В тишината на твойто отсъствие

днес попиват изстинали викове.

Непреглътнати залци са думите

на измолени някога мигове...

В тишината на твойто отсъствие

виждам птици да гледат замлъкнали

през дървото, разперило кръстове,

оня залез как тихо се срутва...

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??