20 ago 2007, 9:18

Изстрадах те вече до край, до утайка, изпих те! 

  Poesía
653 0 5
В чашата събирах сълзите,
изстрадах те вече до край,
до утайка,
изпих те.
Ръка протегнах,
за да те хвана,
беше време отвън да те оставя.
Отвън, на студено,
пред мойта врата.
Спомените от чекмеджето да извадя.
Да ги пусна на свобода - назад.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??