29 nov 2012, 11:37

Изсвири ме 

  Poesía » De amor
897 0 5

не казвай, че ме обичаш

- лумват телата

не казвай, че ме желаеш

- търсят ръцете

не казвай, че ме копнееш

- литват душите

...

заключи ме в тромпет

изсвири ме в танго

... повтори ме

© Цветелина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??