Nov 29, 2012, 11:37 AM

Изсвири ме 

  Poetry » Love
902 0 5

не казвай, че ме обичаш

- лумват телата

не казвай, че ме желаеш

- търсят ръцете

не казвай, че ме копнееш

- литват душите

...

заключи ме в тромпет

изсвири ме в танго

... повтори ме

© Цветелина Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??