29.11.2012 г., 11:37 ч.

Изсвири ме 

  Поезия » Любовна
899 0 5

не казвай, че ме обичаш

- лумват телата

не казвай, че ме желаеш

- търсят ръцете

не казвай, че ме копнееш

- литват душите

...

заключи ме в тромпет

изсвири ме в танго

... повтори ме

© Цветелина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??