Изтрезняването
Пияни сме със теб сега, но не от вино,
а от Страстта ни: и разблудна, и невинна...
Но за изтрезняване часът ако настъпи –
бих искал аз във път да ни завари Скъпа!...
Като врабчета гладни скитащи в мъглата –
трощици от любов да търсим по земята...
... И ако срещнем Някого със щедри длани –
той с любовта изгубена да ни нахрани...
29.09.2021.
© Коста Качев Todos los derechos reservados