29.09.2021 г., 14:20 ч.

Изтрезняването 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Изтрезняването

 

Пияни сме със теб сега, но не от вино,

а от Страстта ни: и разблудна, и невинна...

 

Но за изтрезняване часът ако настъпи –

бих искал аз във път да ни завари Скъпа!...

 

Като врабчета гладни скитащи в мъглата –

трощици от любов да търсим по земята...

 

... И ако срещнем Някого със щедри длани –

той с любовта изгубена да ни нахрани...

 

29.09.2021.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??