3 ago 2017, 10:11

Изтри ме от сърцето си 

  Poesía » De amor
431 0 2

Изтри ме от сърцето си... завинаги

и вече не отговаряш на писмата ми

видя, че аз съм също като другите мъже

признавам, грешен съм... подай ми ти въже..

 

Изтри ме от сърцето си... веднага

щом почнах в други да се обяснявам

не ме разбра, аз тебе те оставих да летиш

защото с мене щеше да се принизяваш

 

Изтри ме от сърцето си... с досада

че мен познаваш, че си ме мислела за друг

не се съмнявай, че ти душата ми завинаги ще притежаваш

но разбери, не мога да те чакам да решиш дали съм злато или пък лош падруг

 

Изтри ме от сърцето си с пренебрежение голямо

усещам те, но нямам сили да ти пиша...

упреквам се че аз обичам теб и нея тъй накуп

какво да сторя със душата си голяма и... боклук

 

Изтри ме от сърцето си голямо и вълшебно

и вече нямам шанс да го целувам и мечтая

обичам те, не се съмнявай, приятелко магична,

аз винаги ще те преследвам и желая...

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави и за теб Виолета.
  • Хмм, не съм съгласна, че душата ти е боклук.
    Ти си един от най-истинските и добри хора, които познавам, ако може така да се нарече.
    И не вярвам, че някой така лесно ще те изтрие.
    Поздрави, приятелче.
Propuestas
: ??:??