14 abr 2008, 17:47

Изтривам те 

  Poesía
985 0 6

Изтривам  те

Оставям те назад,
на хиляди парчета счупен,
събран на куп
... и драсвам клечката...
Животът ми отново е откупен.

Оставям те зад мен.
Не те изпях докрай,
не тази песен ми се пее,
                    ... съжалявам.
На спирката оставаш сам,
                     аз продължавам.

Написах те
на белия си лист.
Но смисъл губеше там всяка дума.
Рисувах те...
Добре, че те рисувах със молив...
Изтривам те със стара гума.


© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??