14.04.2008 г., 17:47 ч.

Изтривам те 

  Поезия
1025 0 6

Изтривам  те

Оставям те назад,
на хиляди парчета счупен,
събран на куп
... и драсвам клечката...
Животът ми отново е откупен.

Оставям те зад мен.
Не те изпях докрай,
не тази песен ми се пее,
                    ... съжалявам.
На спирката оставаш сам,
                     аз продължавам.

Написах те
на белия си лист.
Но смисъл губеше там всяка дума.
Рисувах те...
Добре, че те рисувах със молив...
Изтривам те със стара гума.


© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??