Отвъд времето и отвъд пространството
съществува мечтания свят, любовта се усеща
със всички сетива и се прелива в съзвучие
с цялата вселена, вълшебен миг изпълнил е всемира...
Да, това е светът на мечтите и безусловната любов,
мечтан, дори не е измислен, но е тъй далечен...
там няма земни урагани, злоба и обиди
и душата е тъй чиста, извисена да дарява обич,
топлина и светлина и блести с цветовете на дъгата!
Сега какво! Как да приземя мечтите си...!
Където мрака пак протяга отровните си пипала
и иска да остана в плен на злобата, страха и усещането,
че времето изтича между пръстите ми, а не ми достигат
сили да променя този свят, само виждам приказни вълшебства...
Затова се потапям в света на мечтите, където всичко е кристално чисто
а любовта ме стопля и ми дава криле за полет сред звездите...!
Държи ме в будно състояние и ми дава сили да се боря,
до последния си дъх за едно по-добро бъдеще...
Бъдеще озарено от любов, от вяра и надежда за утрешния ден,
където, някой ден мечтите ще станат реалност и ще живеем в мир и светлина!
И ето ме! Във времето и във пространството, лъчезарна и усмихната вървя,
а пътят ми изпълнен е с щастие – в шепите събрала съм изумрудени мечти!
10. 09.2017г
© Катя Todos los derechos reservados