7 oct 2016, 22:05

Извънземно 

  Poesía » De amor
325 0 4

Той знае, че обичаш

стари плочи,

завърта черното в главата ти,

докато не се порежеш,

а после сякаш

нищо не е станало,

те пита в колко

искаш да те заведа до Марс...

Зарята в мозъка

те кара да е празнично,

а всъщност тъжното събаря

всички чаши

и прави царевични кръгове

в полетата ти.

А толкова е лесно

да избягаш.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??