Oct 7, 2016, 10:05 PM

Извънземно 

  Poetry » Love
324 0 4

Той знае, че обичаш

стари плочи,

завърта черното в главата ти,

докато не се порежеш,

а после сякаш

нищо не е станало,

те пита в колко

искаш да те заведа до Марс...

Зарята в мозъка

те кара да е празнично,

а всъщност тъжното събаря

всички чаши

и прави царевични кръгове

в полетата ти.

А толкова е лесно

да избягаш.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??