26 nov 2006, 15:50

Жадна ...*  

  Poesía
682 0 5
Заключи ме в твоето съзнание,
опияни ме с елексира на твоята любов.
Няма да се налага покаяние,
ако с теб посрещна денят нов...

Изхвърли ключа за моето сърце
надалеч от всички и от всичко.
Запази в мен ината на дете
и със сърцето твое ме обичай...

Нежната ми кожа с устни ти изпивай,
гали косата ми с пръсти бавно.
По гърба ми името си напиши,
целувай дланите ми жадно...

Изкъпи ме в капки от твоят аромат,
позволи ми да дишам въздух бездиханна.
Остави отворена вратата на твоя свят,
аз за устните ти съм толкова жадна...

(Обвий длани в моето сърце,
забоди нокти в кожата ми бяла.
Пусни ме чак когато живота в мен умре,
чак тогава и нашата Любов ще бъде остаряла...)

 

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??