13 ene 2017, 10:35

Жадуване 

  Poesía » De amor, Verso libre
358 0 10

Ела! Ела и целуни ме!

Да се раждат чувства!

Ела!.. Само прегръдка ми дари!

Гушни ме в скута мъжки!...

Подай ръка!...
Аз имам вяра и воля, с която живея!

Чуваш ли?...

Една жена ти говори от тъмнината

на живота суров!...

Ела!... Не спирай в самота!

Мълчиш!

Дочува се само шепот!

Зная, ти си тука, до мене!

Жадуваш!... Протегни ръце!...

Жаждата се утолява!

Ела!... Не чакай!...

Аз влюбена те чакам !...

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??