Ела! Ела и целуни ме!
Да се раждат чувства!
Ела!.. Само прегръдка ми дари!
Гушни ме в скута мъжки!...
Подай ръка!...
Аз имам вяра и воля, с която живея!
Чуваш ли?...
Една жена ти говори от тъмнината
на живота суров!...
Ела!... Не спирай в самота!
Мълчиш!
Дочува се само шепот!
Зная, ти си тука, до мене!
Жадуваш!... Протегни ръце!...
Жаждата се утолява!
Ела!... Не чакай!...
Аз влюбена те чакам !...
© Йонка Янкова All rights reserved.