Сълза кристална звъннала във здрача,
целувка бърза в трепнещи уста,
задъхан миг, раздяла кратка
и тръгваш ти понесъл свойта дан.
Море, вода и пепел във Душата,
прощален /стон/ жест, отложена мечта,
препускащо сърце, ръка в далечината
и глас кънтящ във храма на нощта.
....................................................
....................................................
....................................................
Завръщане, усмивка, в ляво – тръпка,
поток от чувства, плачеща жена,
две чакащи очи, преплитаща се болка
и устни жадни в устрем,
кристалната сълза да пресушат.
P.S.
За истинските сълзи, винаги ще има "жадни устни"!
За истинската /вътрешна/ красота - "жадни очи"!
© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados