13 oct 2007, 16:03

Жажда 

  Poesía
486 0 9
 

Жажда



Ако жаден е поета

и със рими ти досажда,

левче му пусни в каскета,

да си купи свойта

             алкохолна

                               дажба.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??