13.10.2007 г., 16:03 ч.

Жажда 

  Поезия
482 0 9
 

Жажда



Ако жаден е поета

и със рими ти досажда,

левче му пусни в каскета,

да си купи свойта

             алкохолна

                               дажба.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??