28 jun 2009, 12:26

Жажда... 

  Poesía
661 0 17

                                                                                                ... Вода

 

 

дъх на свежа река си...

 

преди да отворя вратата

преди да те имам

само поглед

вода

и

 

желание...  

 

... а когато довява те

споменът

като полъх

на

птичи криле...

в очите

на хиляди капчици

градя те

по мен

в цветове...

 

като свежа река...

от която

на прага...

 

да пия...

 

Вода...

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??