25 abr 2017, 19:02

Жажда 

  Poesía
211 1 0

 

Заключена във своето несъвършенство,

безумно съвършенството жадувам!

И като скитник в пясъчна пустиня

отчаяно оазиси сънувам.

 

Изчерпала последното търпение,

понякога от жажда се взривявам

и стигам до най-страшно прегрешение –

аз своя Бог-създател укорявам!

 

Понякога със жаждата привиквам

и със съдбата си се примирявам.

Да давам малкото, което имам,

и жаждата с това да утолявам....

© Мария Марковска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??