1 may 2013, 18:33  

Жана 

  Poesía » De amor
571 0 0

Жана

 

Съвсем си бяла

цяла

и чакаш във нощта,

поспряла

под звездите,

да дойда вече

аз – далечен

и още непознат.

Невечен хлад е –

вече

април превръща се

във май

и топла е нощта,

ти – бяла

цяла

ме чакаш още

и не спиш…

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??