Уморих се да бъда сам.
Искам те до мен.
От любов по теб съм разпилян.
Дано те имам някой ден.
Само за теб копнея сега.
Да сме заедно - това е моята мечта.
И не спирам да си представям мига,
във който аз със теб изживявам любовта.
© Добрин Todos los derechos reservados