16 mar 2011, 22:08

Желание 

  Poesía » De amor
1102 0 1

Нека твойте oчи

да открия сега,
ако истинска си ти,
ще изчезне моята тъга.

Крилете нежни твои
мене ще закрилят,
звездите не са безброй,
ако облаци ги крият.

Ти си моето желание,
а аз - пресъхнал извор,
без теб ще бъда нищо,
но моля се да имам избор.

Ах, ти си моето желание...

 

© Илия Кузев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??