16 мар. 2011 г., 22:08

Желание 

  Поэзия » Любовная
1104 0 1

Нека твойте oчи

да открия сега,
ако истинска си ти,
ще изчезне моята тъга.

Крилете нежни твои
мене ще закрилят,
звездите не са безброй,
ако облаци ги крият.

Ти си моето желание,
а аз - пресъхнал извор,
без теб ще бъда нищо,
но моля се да имам избор.

Ах, ти си моето желание...

 

© Илия Кузев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??