Mar 16, 2011, 10:08 PM

Желание 

  Poetry » Love
1101 0 1

Нека твойте oчи

да открия сега,
ако истинска си ти,
ще изчезне моята тъга.

Крилете нежни твои
мене ще закрилят,
звездите не са безброй,
ако облаци ги крият.

Ти си моето желание,
а аз - пресъхнал извор,
без теб ще бъда нищо,
но моля се да имам избор.

Ах, ти си моето желание...

 

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??