26 jul 2011, 19:09

Желание 

  Poesía » Versos blancos
525 0 1

Виждам те.

Само очите ти.

Гледаш ме.

Моите устни.

Искаш ме.

През хиляди думи.

Аз съм пред теб сега.

Облечена в цветна мъгла.

Само след миг ще съм твоя.

Желание. Има го.

Аз те влудявам.

 Искам те.

От всичките други...

 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??