13 ene 2007, 1:54

Желание 

  Poesía
760 0 7
ЖЕЛАНИЕ

Искам те…
с постоянното упорство на дете,
с романтичните блянове на девойка,
с ясните желания на жена.

Искам те...
Очите ти – зелени кладенци на времето,
косата ти – абанос, посипан със сняг,
усмивката ти – слънчев лъч в мрачен ден.

Искам те...
Миналото ни – ръка в ръка вървяхме.
Настоящето ни – прегърнати следваме пътя си.
Бъдещето ни – заедно към неизвестното ще крачим.

Искам те...
под ярките слънчеви лъчи,
в мрака на студената нощ,
в сивотата на забързания делник...

Ти просто помни, че те искам...

© Любка Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??