С нахапани устни и гърди
и огън в слабините
те гледам пак с желание.
Къде ли не бяха устните ти парещи.
Езикът ти ме изрисува цялата.
Къде ли не бяха пръстите ти изгарящи.
Проправяха ми пътя към екстаза.
Желание, желание, желание.
И няма мисъл в главите ни.
Всичко е движение.
Всичко е докосване.
Всичко е стенание.
С нахапани устни и гърди
и огън в слабините
те гледам пак с желание.
© Поля Христова Todos los derechos reservados