29.01.2010 г., 11:00 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
1148 0 1

С нахапани устни и гърди

и огън в слабините

те гледам пак с желание.

Къде ли не бяха устните ти парещи.

Езикът ти ме изрисува цялата.

Къде ли не бяха пръстите ти изгарящи.

Проправяха ми пътя към екстаза.

Желание, желание, желание.

И няма мисъл в главите ни.

Всичко е движение.

Всичко е докосване.

Всичко е стенание.

С нахапани устни и гърди

и огън в слабините

те гледам пак с желание.

 

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??