14 feb 2014, 21:31

Желание 

  Poesía » De amor
459 0 1
Желание...
 

Гласовете в главата си чувам, 

а те ми говорят на ти.

В съня си с теб се целувам,

а сутрин къде си, кажи?

 

Аз търся те тъй непрестанно

греховна и сладка любов.

Къде си, къде си мечтана?

Изпращам ти своя си зов...

 

Аз тук съм, стоя си където 

с целувка, прегръдка, любов

опитвам да стопля сърцето,

дано си за тях ти готов.

 

Не зная защо все ми бягаш...

Аз просто мъничко нежност желая.

На сърцето ми примка затягаш...

Без начало идва ли краят?...

 

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??